Blog

Sanat için sanat...
19Ock

Düğün Dansı Kursu

Düğün Dansı Kursu

  Düğün Dansı Kursu Bakırköy    Bu özel gününüzde kendinizi bambaşka hissettirecek olan, hayatınızda bu duyguyu belkide sadece    bir an kadar yaşayabilecek olmanın verdiği mutluluk paha biçilmezdir.    Piyasanat yılların tecrübesiyle hazırlanmış, 100’e yakın kişiye özel düğün dansı koreografisi ile bu ö..

Devamını Oku
19Ock

Dans Dersleri SSL

Dans Dersleri SSL

Piyasanat tecrübeli kadrosu, kurumsal yapısı, enerjik ekibi ve Bakırköy'ün merkezinde yer alan nezih stüdyosunda, yepyeni dans sınıflarıyla sizleri dans etmenin ayrıcalığını yaşamaya davet ediyor. Sıkça sorulan sorular :   Partnerim yok derslere katılabilirmiyim?   Cevap : Tabiiki katılabilirsiniz ☺ Derslerimizde part..

Devamını Oku
19Ock

Gitar Kursu Bakırköy

Gitar Kursu Bakırköy

Piyasanat Gitar Kursu Bakırköy ilçesinin merkezinde bulunan konumuyla sizleri yeni açılacak sınıflarında, Klasik - Pop - Caz - Flamenco seçenekleriyle gitar derslerine davet ediyor. Grup ve birebir ders seçenekleri ile, Piyasanat'ın öğretim sisteminde,    hedefimiz en kısa sürede ve en etkin planlamayla, Gitar Kursu B..

Devamını Oku
02Nis

Tango Nedir?

Tango Nedir?

ARJANTİN TANGO    Bir kadınla bir erkeğin görsel şöleni Tango, kendine özgü hareketleri ve ritimleri ile ruhun derinliklerine kadar inebilen bir dans türüdür. Arjantin’de ortaya çıkması onun Arjantin Tango olarak anılmasını da sağlamıştır. Yaşam biçiminizi, tutum ve tavırlarını..

Devamını Oku
28Mrt

Yetişkin Piyano Kursu

Yetişkin Piyano Kursu

Piyasanat Yetişkin Piyano Kursu Bakırköy ilçesinin merkezinde bulunan konumuyla sizleri yeni açılacak sınıflarında, her bireye ayrı olarak hazırlanacak müfredat  seçenekleriyle piyano derslerine davet ediyor. Tamamen bireye özel hazırlanan ders seçenekleri ile, Piyasanat'ın öğretim sisteminde, hedefimiz en kısa sürede ve e..

Devamını Oku
28Mrt

COVID-19 ile Mücadele Kapsamında Alınması Gereken Tedbirler

COVID-19 ile Mücadele Kapsamında Alınması Gereken Tedbirler

Korona Virüs Riskine Karşı 14 Kural    Ellerinizi sık sık su ve sabun ile en az 20 saniye boyunca ovalayarak yıkayın. Soğuk algınlığı belirtileri gösteren kişilerle aranıza en az 3-4 adım mesafe koyun. Öksürme veya hapşırma sırasında ağız ve burunu tek kullanımlık mendille kapatın. Mendil yoksa dirseğin iç kısmını kullanın. ..

Devamını Oku

Ücretsiz bilgi almanız için sizi arayalım!

Gönder